Hoe neem je contact op met TikTok (Incl. emailadressn)

TikTok is een populaire sociale media-app die miljoenen gebruikers over de hele wereld heeft aangetrokken. Of je nu een probleem hebt dat je wilt oplossen, een vraag hebt over het platform, of een zakelijke samenwerking wilt bespreken, het is handig om te weten hoe je contact kunt opnemen met TikTok. Hier zijn verschillende manieren om contact op te nemen, inclusief e-mailadressen:

Helpcentrum

Een van de eerste plaatsen om te kijken voor antwoorden op je vragen is het Helpcentrum van TikTok. Hier vind je veelgestelde vragen, handleidingen en oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Het Helpcentrum kan toegankelijk zijn via de app of de website van TikTok.

Support E-mail

Als je een specifiek probleem hebt dat niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kun je contact opnemen met TikTok via e-mail. Het officiële e-mailadres van TikTok voor klantenservice en ondersteuning is: feedback@tiktok.com. Je kunt dit e-mailadres gebruiken om vragen te stellen, problemen te melden of feedback te geven.

Zakelijke ondersteuning

Voor zakelijke vragen of samenwerkingsmogelijkheden kun je contact opnemen met TikTok via het zakelijke ondersteuningsformulier op hun website. Dit formulier stelt je in staat om specifieke informatie te verstrekken over je bedrijf en je vraag of verzoek, zodat het juiste team contact met je kan opnemen.

Sociale media kanalen

TikTok heeft ook officiële sociale media-accounts op platforms zoals Twitter, Instagram en Facebook. Hoewel deze kanalen vaak worden gebruikt voor marketingdoeleinden, kun je soms ook vragen stellen of problemen melden via directe berichten of opmerkingen.

Community richtlijnen

Als je een vraag hebt over TikTok’s communityrichtlijnen, of als je content is verwijderd en je wilt weten waarom, kun je contact opnemen met TikTok via het meldingsformulier voor communityrichtlijnen. Dit formulier vind je in het Helpcentrum van TikTok.

Het is belangrijk op te merken dat TikTok een enorm platform is met miljoenen gebruikers, dus het kan even duren voordat je antwoord krijgt op je vragen of verzoeken. Wees geduldig en volg eventuele instructies die worden gegeven om je vraag zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen.

Met deze verschillende contactmogelijkheden kun je hopelijk de ondersteuning krijgen die je nodig hebt van TikTok, of het nu gaat om technische problemen, zakelijke vragen of iets anders.

Alle e-mailadressen van TikTok

  • info@tiktok.com – Via deze e-mail kan je problemen melden
  • legal@tiktok.com – Als je vragen hebt over juridische kwesties, kan je via deze e-mail contact opnemen
  • feedback@tiktok.com – Voor algemene feedback
  • advertise@tiktok.com – Als je vragen hebt over adverteren op TikTok
  • adreview-support@tiktok.com – Dit e-mailadres kan je gebruiken als je klachten of problemen hebt over specifieke advertenties
  • pr@tiktok.com – Als je persvragen hebt, kan je dit e-mailadres gebruiken
  • business-servicesupport@tiktok.com – Voor content creators

Op zoek naar meer volgers op TikTok?

Over de auteur

Scroll naar boven